DOM zname

ДОМсрдечно им го честита празникотКурбан Бајрамна сите граѓани на Република Македонија од муслиманска вероисповед.

Времето на големите верски празници е и време на добра волја, време на пружање рака на пријателство и соживот, онака како што вековната традиција на живеење на овие простори налага и докажува.

ДОМ и во оваа пригода потсетува дека само со отворено срце и без вештачки бариери можеме и мораме да живееме едни со други, а не едни покрај други, со заемна почит и уважување, зашто тоа е единствениот пат кон среќна и просперитетна иднина на сите граѓани во Република Македонија.

Одбери јазик

mkendefrsqtrsrnl

Пребарување

Контакт

ДЕМОКРАТСКА ОБНОВА НА МАКЕДОНИЈА - ДОМ 

ул. Даме Груев бр.5, зграда 1, влез 2, кат Мезанин
1000 Скопје, Република Македонија

Телефон 02/5112-900

Фах.        02/5112-900

e-mail: dommakedonija@yahoo.com

Претседателка: Маја Морачанин  
e-mail: m.morachanin@yahoo.com
тел: 02/5112-900 02/3224-150 

Социјални медиуми

Анкета