DOM zname

ДОМ срдечно им го честита празникот Рамазан Бајрам на сите граѓани на Република Македонија од муслиманска вероисповед.

Завршувајќи го светиот месец на постот, Рамазан, им посакуваме секое добро, благодет и успех на сите наши граѓани кои го прославуваат овој празник.

Времето на големите верски празници е и време на добра волја, време на пружање рака на пријателство и соживот, онака како што вековната традиција на живеење на овие простори налага и докажува.

ДОМ и во оваа пригода потсетува дека само со отворено срце и без вештачки бариери можеме и мораме да живееме едни со други, а не едни покрај други, со заемна почит и уважување, зашто тоа е единствениот пат кон среќна и просперитетна иднина на сите граѓани во Република Македонија.

Одбери јазик

mkendefrsqtrsrnl

Пребарување

Контакт

ДЕМОКРАТСКА ОБНОВА НА МАКЕДОНИЈА - ДОМ 

ул. Даме Груев бр.5, зграда 1, влез 2, кат Мезанин
1000 Скопје, Република Македонија

Телефон 02/5112-900

Фах.        02/5112-900

e-mail: dommakedonija@yahoo.com

Претседателка: Маја Морачанин  
e-mail: m.morachanin@yahoo.com
тел: 02/5112-900 02/3224-150 

Социјални медиуми

Анкета