DOM zname

ДОМ го осудувавандалскиот напад врз Центарот за поддршка на лицата од ЛГБТ заедницата во Старата чаршија. Ја поздравуваме интервенцијата на полицијата и бараме што поскоро да се пронајдат напаѓачите.

ДОМ ги почитува човековите права на сите без исклучок. Затоа, апелираме на почитување на основните човекови права и толеранција кон секој што е различен по било кој основ, па и по основ на сексуална ориентација.

Одбери јазик

mkendefrsqtrsrnl

Пребарување

Контакт

ДЕМОКРАТСКА ОБНОВА НА МАКЕДОНИЈА - ДОМ 

ул. Даме Груев бр.5, зграда 1, влез 2, кат Мезанин
1000 Скопје, Република Македонија

Телефон 02/5112-900

Фах.        02/5112-900

e-mail: dommakedonija@yahoo.com

Претседателка: Маја Морачанин  
e-mail: m.morachanin@yahoo.com
тел: 02/5112-900 02/3224-150 

Социјални медиуми

Анкета