DOM zname

- Во широката коалиција ,,За подобра Македонија’’ во која влегоа 20 партии, се наоѓа и Демократската обнова на Македонија која според искажувањето на предводникот на оваа коалиција ВМРО-ДПМНЕ внесува нова свежина и дух.

Инаку, ДОМ во оваа извесно победничка коалиција влегува со тројца кандидати за пратеници – во Изборна едница бр. 1, во ИЕ бр. 3 и во ИЕ бр. 6, односно со лидерот на Партијата Лилјана Поповска, со членот на Извршниот одбор Звонко Шаврески и со претседателот на Општинската организација на ДОМ – Тетово Горан Синадиновски
Дека ДОМ е особено респектирана партија од страна на предводникот на коалицијата покажува и фактот што претседателтака Лилјана Поповска е на второто место во ИЕ 1, веднаш зад лидерот на ВМРО-ДПМНЕ и Премиер на Република Македонија, Никола Груевски.

Одбери јазик

mkendefrsqtrsrnl

Пребарување

Контакт

ДЕМОКРАТСКА ОБНОВА НА МАКЕДОНИЈА - ДОМ 

ул. Даме Груев бр.5, зграда 1, влез 2, кат Мезанин
1000 Скопје, Република Македонија

Телефон 02/5112-900

Фах.        02/5112-900

e-mail: dommakedonija@yahoo.com

Претседателка: Маја Морачанин  
e-mail: m.morachanin@yahoo.com
тел: 02/5112-900 02/3224-150 

Социјални медиуми

Анкета