ЧЛЕНОВИ НА ЦЕНТРАЛНИОТ ИЗБОРЕН ШТАБ
Шеф на штаб:
     проф. д-р Соња Лепиткова
Заменик шеф на штаб:
     Огнен Апостолски
Заменик шеф на штаб:
     Китан Павловски
Сектор аналитика:
доц. д-р Благица Сековска
Сектор маркетинг и ПР:
     м-р Стево Темелковски
Портпарол на ДОМ:
     Тони Ристов
Сектор за правни работи:
     Китан Павловски
Сектор организација:
     Сашо Богданоски
Сектор финансии:
     Зоран Милевски
Сектор логистика:
     Насер Хот
Сектор за волонтери:
     Владо Србиновски

Одбери јазик

mkendefrsqtrsrnl

Пребарување

Контакт

ДЕМОКРАТСКА ОБНОВА НА МАКЕДОНИЈА - ДОМ 

ул. Даме Груев бр.5, зграда 1, влез 2, кат Мезанин
1000 Скопје, Република Македонија

Телефон 02/5112-900

Фах.        02/5112-900

e-mail: dommakedonija@yahoo.com

Претседателка: Маја Морачанин  
e-mail: m.morachanin@yahoo.com
тел: 02/5112-900 02/3224-150 

Социјални медиуми

Анкета