DOM zname

Демократската обнова на Македонија, денеска, 02.06.2014 година, во 12.30 часот, ќе оствари средба со Претседателот на државата проф. д-р Ѓорге Иванов на која ќе се истакнат заложбите за климатските промени и нивното влијание. На средбата ќе присуствуваат претседателката на ДОМ г-ѓа Лилјана Поповска, потпретседателите проф. д-р Денко Скаловски и проф. д-р Бети Дејанова, како и секретарот на партијата Стево Темелковски, заменик министер за животна средина и просторно планирање.

За текот и заклучоците од средбата ќе следат дополнителни информации.

Одбери јазик

mkendefrsqtrsrnl

Пребарување

Контакт

ДЕМОКРАТСКА ОБНОВА НА МАКЕДОНИЈА - ДОМ 

ул. Даме Груев бр.5, зграда 1, влез 2, кат Мезанин
1000 Скопје, Република Македонија

Телефон 02/5112-900

Фах.        02/5112-900

e-mail: dommakedonija@yahoo.com

Претседателка: Маја Морачанин  
e-mail: m.morachanin@yahoo.com
тел: 02/5112-900 02/3224-150 

Социјални медиуми

Анкета