80839459 2855412527811217 5077033342558273536 o

Зелената партија ДОМ им ја честита Новата 2020 година на сите граѓани во Македонија, со желби за многу здравје, среќа и успеси.

Следната година како полноправна триесетта членка на НАТО, да ги започнеме пристапните преговори со Европската Унија и да продолжиме да ги развиваме европските демократски вредности во нашето општество. Нека 2020 биде година на бескомпромисна борба со корупцијата и обезбедување владеење на правото, социјална правда и еднакви можности за сите.

Да ги поставиме заштитата на животната средина и итната климатска акција како врвен приоритет и да обезбедиме зелена иднина за сегашните и идните генерации.

СРЕЌНА НОВА 2020 ГОДИНА!

Одбери јазик

mkendefrsqtrsrnl

Пребарување

Контакт

ДЕМОКРАТСКА ОБНОВА НА МАКЕДОНИЈА - ДОМ 

ул. Даме Груев бр.5, зграда 1, влез 2, кат Мезанин
1000 Скопје, Република Македонија

Телефон 02/5112-900

Фах.        02/5112-900

e-mail: dommakedonija@yahoo.com

Претседателка: Маја Морачанин  
e-mail: m.morachanin@yahoo.com
тел: 02/5112-900 02/3224-150 

Социјални медиуми

Анкета