Praznik 23 Oktomvri 2019

Делегација на ДОМ предводена од претседателката Маја Морачанин, Љупчо Јаневски, генерален секретар и Нада Пешева, член на Извршниот одбор на ДОМ, по повод празникот 23 Октомври-Ден на македонската револуционерна борба, положи свежо цвеќе пред споменикот на Гоце Делчев во Градскиот парк во Скопје.

 

Одбери јазик

mkendefrsqtrsrnl

Пребарување

Контакт

ДЕМОКРАТСКА ОБНОВА НА МАКЕДОНИЈА - ДОМ 

ул. Даме Груев бр.5, зграда 1, влез 2, кат Мезанин
1000 Скопје, Република Македонија

Телефон 02/5112-900

Фах.        02/5112-900

e-mail: dommakedonija@yahoo.com

Претседателка: Маја Морачанин  
e-mail: m.morachanin@yahoo.com
тел: 02/5112-900 02/3224-150 

Социјални медиуми

Анкета