Cestit 11 Oktomvri 2019 1

По повод празникот 11 Октомври делегација на ДОМ предводена од Љупчо Јаневски, генерален секретар на ДОМ, Емил Крстевски и Наде Пешева, членови на Централниот одбор на ДОМ, положија свежо цвеќе на Алејата на великаните на Градските гробишта во Скопје.

 Cestit 11 Oktomvri 2019 2

Делегација на ДОМ во состав Маја Морачанин, претседателка на ДОМ, Ана Петровска потпретседателка на ДОМ и Александар Пандиловски, член на ДОМ Куманово, положи свежо цвеќе на Спомен Костурницата во Куманово.

 

Cestit 11 Oktomvri 2019 3

Делегација на ДОМ положи свежо цвеќе на споменикот на Методија Андонов-Ченто и на Могилата на непобедените во Прилеп.

Одбери јазик

mkendefrsqtrsrnl

Пребарување

Контакт

ДЕМОКРАТСКА ОБНОВА НА МАКЕДОНИЈА - ДОМ 

ул. Даме Груев бр.5, зграда 1, влез 2, кат Мезанин
1000 Скопје, Република Македонија

Телефон 02/5112-900

Фах.        02/5112-900

e-mail: dommakedonija@yahoo.com

Претседателка: Маја Морачанин  
e-mail: m.morachanin@yahoo.com
тел: 02/5112-900 02/3224-150 

Социјални медиуми

Анкета