DOM ZNAME

ДОМ на сите граѓани им го честита државниот празник 8-ми Септември - Денот на независноста на Македонија! Оваа година одбележуваме 28 години од нашето осамостојување, горди на нашето минато и со стремеж за просперитетна европска иднина.

Остануваме цврсто посветени на реализирање на нашиот стратешки приоритет за независна македонска држава, интегрирана во НАТО и ЕУ. Со заокружувањето на процесот за полноправно членство во НАТО се обезбедува стабилноста и просперитетот на нашата држава. Очекуваното започнување на преговорите со ЕУ е поттик за понатамошен развој на европските вредности за демократија, правда, почитување на човековите права, социјална правда, одржлив економски развој и зголемен квалитет на живот на сите граѓани.

Нека ни е честит Денот на независноста на Македонија!

Одбери јазик

mkendefrsqtrsrnl

Пребарување

Контакт

ДЕМОКРАТСКА ОБНОВА НА МАКЕДОНИЈА - ДОМ 

ул. Даме Груев бр.5, зграда 1, влез 2, кат Мезанин
1000 Скопје, Република Македонија

Телефон 02/5112-900

Фах.        02/5112-900

e-mail: dommakedonija@yahoo.com

Претседателка: Маја Морачанин  
e-mail: m.morachanin@yahoo.com
тел: 02/5112-900 02/3224-150 

Социјални медиуми

Анкета