DOM ZNAME

ДОМ им го честита празникот Курбан Бајрам на сите верници од муслиманска вероисповест, со желби за радост и спокој!

Посакуваме среќа и благодет во домот за најблиските, а пружена рака и пријателство за сите околу нас!

Ова е празник на хуманоста и солидарноста, кога споделува секој што има, со оној што нема. Нека е честит Курбан Бајрам!

Одбери јазик

mkendefrsqtrsrnl

Пребарување

Контакт

ДЕМОКРАТСКА ОБНОВА НА МАКЕДОНИЈА - ДОМ 

ул. Даме Груев бр.5, зграда 1, влез 2, кат Мезанин
1000 Скопје, Република Македонија

Телефон 02/5112-900

Фах.        02/5112-900

e-mail: dommakedonija@yahoo.com

Претседателка: Маја Морачанин  
e-mail: m.morachanin@yahoo.com
тел: 02/5112-900 02/3224-150 

Социјални медиуми

Анкета