Ilinden 2019

ДОМ на сите македонски граѓани им го честита 2 Август-Илинден, денот кој трајно ни го определува и осветлува патот на нашето опстојување.

Илинден е наш постојан светилник и сега во современите времиња кога цврсто чекориме на патот кон нашата интеграција во ЕУ и членство во НАТО.

Да се обединиме сите во остварувањето на идеалите на нашите претци и на сегашните генерации за прогрес на македонската држава и просперитет на сите нејзини граѓани.

Честит Илинден!

Одбери јазик

mkendefrsqtrsrnl

Пребарување

Контакт

ДЕМОКРАТСКА ОБНОВА НА МАКЕДОНИЈА - ДОМ 

ул. Даме Груев бр.5, зграда 1, влез 2, кат Мезанин
1000 Скопје, Република Македонија

Телефон 02/5112-900

Фах.        02/5112-900

e-mail: dommakedonija@yahoo.com

Претседателка: Маја Морачанин  
e-mail: m.morachanin@yahoo.com
тел: 02/5112-900 02/3224-150 

Социјални медиуми

Анкета