Среќна Нова 2019 Година

ДОМ им ја честита Новата 2019 година и на сите граѓани им посакува здравје, среќа и благосостојба.

 Нека Новата 2019, биде година на успех во евроатлантската интеграција и обезбедување мир, стабилност и просперитет. Сите заедно да градиме прогресивно демократско општество и иднина за сегашните и следните генерации.

Да овозможиме спокоен и квалитетен живот, во чиста и здрава животна средина, за сите!

Одбери јазик

mkendefrsqtrsr

Пребарување

Контакт

ДЕМОКРАТСКА ОБНОВА НА МАКЕДОНИЈА - ДОМ 

ул. Даме Груев бр.5, зграда 1, влез 2, кат Мезанин
1000 Скопје, Република Македонија

Телефон 02/5112-900

Фах.        02/5112-900

e-mail: dommakedonija@yahoo.com

Претседателка: Маја Морачанин  
e-mail: m.morachanin@yahoo.com
тел: 02/5112-900 02/3224-150 

Социјални медиуми

Анкета