Свежо цвеќе 02.08.2018

По повод националниот празник Илинден, делегација на ДОМ денес положи свежо цвеќе на спомениците во Скопје.

Делегацијата на ДОМ која ја предводеа, пратеничката Маја Морачанин, државниот секретар на Министерството за животна средина Ана Петровска и директорот на Агенцијата за подршка и развој на туризмот Љупчо Јаневски, се поклони пред спомениците на АСНОМ, на Никола Карев и на Методија Андонов –Ченто. 

 

Одбери јазик

mkendefrsqtrsr

Пребарување

Контакт

ДЕМОКРАТСКА ОБНОВА НА МАКЕДОНИЈА - ДОМ 

ул. Даме Груев бр.5, зграда 1, влез 2, кат Мезанин
1000 Скопје, Република Македонија

Телефон 02/5112-900

Фах.        02/5112-900

e-mail: dommakedonija@yahoo.com

Претседателка: Маја Морачанин  
e-mail: m.morachanin@yahoo.com
тел: 02/5112-900 02/3224-150 

Социјални медиуми

Анкета