Македонско Знаме на Јарбол

ДОМ им го честита големиот празник Илинден на сите граѓани во Република Македонија и на сите Македонци во светот, со желби за напредок на државата и спокоен и квалитетен живот на нејзините граѓани.

На Илинден пред 74 години, со АСНОМ се поставени темелите на македонската држава и ова е момент за славење и гордост. Македонија опстојува и ќе опстои и покрај многуте предизвици, зашто има добри и мудри луѓе кои силно ја сакаат и кои знаат да го изнајдат вистинскиот пат кон  силна и стабилна држава, со среќни граѓани.

Нека ни е честит Илинден!

Одбери јазик

mkendefrsqtrsr

Пребарување

Контакт

ДЕМОКРАТСКА ОБНОВА НА МАКЕДОНИЈА - ДОМ 

ул. Даме Груев бр.5, зграда 1, влез 2, кат Мезанин
1000 Скопје, Република Македонија

Телефон 02/5112-900

Фах.        02/5112-900

e-mail: dommakedonija@yahoo.com

Претседателка: Маја Морачанин  
e-mail: m.morachanin@yahoo.com
тел: 02/5112-900 02/3224-150 

Социјални медиуми

Анкета