novogodisna cetitka

     ДОМ им ја честита Новата 2018 Година на сите граѓани во Република Македонија и им посакува среќа, здравје и благосостојба! Да биде ова година на олеснување и постигнување правда, мир и достоинствен живот дома, но и година на исчекор на меѓународен план!

      Македонија и нејзините граѓани заслужуваат да здивнат, да живеат нормален, спокоен живот, да дишат со полни гради чист воздух, да бидат дел од прогресивниот свет! Да се потрудиме сите да се зближиме како луѓе, комшии, сограѓани и да ја направиме Македонија убаво место за живеење, за сите нас и за нашите деца

Одбери јазик

mkendefrsqtrsr

Пребарување

Контакт

ДЕМОКРАТСКА ОБНОВА НА МАКЕДОНИЈА - ДОМ 

 ул. Никола Вапцаров 18/1 1000 Скопје, Република Македонија

Телефон 02/5112-900

Фах.        02/5112-900

e-mail: dommakedonija@yahoo.com

Претседателка: Маја Морачанин  
e-mail: m.morachanin@yahoo.com
тел: 02/5112-900 02/3224-150 

Социјални медиуми

Анкета