23314535 1650652401622550 972763970 o 1

Делегација од ДОМ оствари посети на општинските организации во Берово и Делчево и оствари средби со советниците од ДОМ во тие општини, Јован Ковачовски и Дијана Јосифовски.

Беше разговарано за повеќе иницијативи од областа на екологијата и руралниот туризам за што има извонредни услови во регионите на Малешевијата и Пијанечко.

Во делегацијата беа пратеничките Лилјана Поповска и Маја Морачанин, секретарот Христа Најданов , организациониот секретар Љупчо Јаневски и членот на претседателството на МОДОМ Бојан Петровски.

Одбери јазик

mkendefrsqtrsr

Пребарување

Контакт

ДЕМОКРАТСКА ОБНОВА НА МАКЕДОНИЈА - ДОМ 

 ул. Никола Вапцаров 18/1 1000 Скопје, Република Македонија

Телефон 02/5112-900

Фах.        02/5112-900

e-mail: dommakedonija@yahoo.com

Претседателка: Маја Морачанин  
e-mail: m.morachanin@yahoo.com
тел: 02/5112-900 02/3224-150 

Социјални медиуми

Анкета