21584769 1597162636971527 1322196160 n

Делегација на ДОМ во состав Маја Морачанин, пратеничка и претседател на Форумот на жени на ДОМ, Љупчо Јаневски, организационен секретар и Марија Скуманова, секретар на МОДОМ, по повод 8 Септември, Денот на независноста на Република Македонија, денеска положи свежо цвеќе на споменикот „Ослободители на Скопје“ пред Владата на РМ.

 

Одбери јазик

mkendefrsqtrsr

Пребарување

Контакт

ДЕМОКРАТСКА ОБНОВА НА МАКЕДОНИЈА - ДОМ 

 ул. Никола Вапцаров 18/1 1000 Скопје, Република Македонија

Телефон 02/5112-900

Фах.        02/5112-900

e-mail: dommakedonija@yahoo.com

Претседателка: Лилјана Поповска  e-mail: liljana4@t-home.mk
тел: 02/5112-900 02/3224-150

Портпаролка: Маја Морачанин 

Социјални медиуми

Анкета