DOM zname

ДОМ им го честита 8 Септември, Денот на независноста, на сите граѓани на Република Македонија, со желби да ја чуваме и градиме во духот на единството, како просперитетна држава, со силни граѓани, правда и демократија!

Задача на оваа генерација е да гради сегашност која ќе создаде одржливост за иднината.  Да бидеме достојни на своите визионерски претходници и одговорни пред нашите наследници!

Одбери јазик

mkendefrsqtrsr

Пребарување

Контакт

ДЕМОКРАТСКА ОБНОВА НА МАКЕДОНИЈА - ДОМ 

 ул. Никола Вапцаров 18/1 1000 Скопје, Република Македонија

Телефон 02/5112-900

Фах.        02/5112-900

e-mail: dommakedonija@yahoo.com

Претседателка: Лилјана Поповска  e-mail: liljana4@t-home.mk
тел: 02/5112-900 02/3224-150

Портпаролка: Маја Морачанин 

Социјални медиуми

Анкета