K. Palanka 3 800x600

Општинската организација на ДОМ во Крива Паланка одржа изборно собрание на кое беше избрано ново раководство, со д-р Дане Милошевски како претседател и д-р Сретимир Николовски како потпретседател.

Приоритет на ДОМ во општината и понатаму ќе биде отворање работни места во зелената економија, пред се во користењето на обновливи извори на енергија, енергетската ефикасност, нови паметни технологии, како и еко-туризмот, за што градот и околината имаат извонредни услови. Истовремено, останува и заложбата за подобрување на квалитетот на животот и спречување на секакво загадување.

K. Palanka 4K. Palanka 5

Одбери јазик

mkendefrsqtrsr

Пребарување

Контакт

ДЕМОКРАТСКА ОБНОВА НА МАКЕДОНИЈА - ДОМ 

 ул. Никола Вапцаров 18/1 1000 Скопје, Република Македонија

Телефон 02/5112-900

Фах.        02/5112-900

e-mail: dommakedonija@yahoo.com

Претседателка: Лилјана Поповска  e-mail: liljana4@t-home.mk
тел: 02/5112-900 02/3224-150

Портпаролка: Маја Морачанин 

Социјални медиуми

Анкета