DOM zname

 

ДОМ упатува најостра осуда кон денешниот напад во кој беше пукано во поранешниот министер за здравство Никола Тодоров.

Недозволиво е насилство од било кави побуди.Нашата порака е да се дозволи институциите да си ја вршат својата работа професионално и коректно.

Очекуваме надлежните органи целосно да го расветлат случајот.

 

Одбери јазик

mkendefrsqtrsr

Пребарување

Контакт

ДЕМОКРАТСКА ОБНОВА НА МАКЕДОНИЈА - ДОМ 

 ул. Никола Вапцаров 18/1 1000 Скопје, Република Македонија

Телефон 02/5112-900

Фах.        02/5112-900

e-mail: dommakedonija@yahoo.com

Претседателка: Лилјана Поповска  e-mail: liljana4@t-home.mk
тел: 02/5112-900 02/3224-150

Портпаролка: Маја Морачанин 

Социјални медиуми

Анкета