Прес конференции

Нови преминувања во ДОМ

ПРЕС КОНФЕРЕНЦИЈА 15.05.2008

    

 

 

 

 

Речиси половина од членовите на претседателството и над триста членови на ВМРО-Народна партија од општинската организација во Крива Паланка преминаа во ДОМ. Меѓу нив и советничката од Советот на Крива Паланка Жанета Маџовска – рече на денешната прес конференција портпаролот на ДОМ Тони Ристов.
  Ова е продолжение на серијата преминувања од други партии во ДОМ во изминатиов период. Со ова само се потврдува конзистентната политика на ДОМ и доследноста на нашите политички ставови и акции.

Повеќе...

Исклучи се!

ПРЕС КОНФЕРЕНЦИЈА 14.05.2008

 СООПШТЕНИЕ

 

 

 

 

 

По повод одржаната прес конференција на Младинската Организација на Демократска Обнова на Македонија(МОДОМ) и Младите Социјалисти на Македонија(МСМ).

Повеќе...

Дали ЛДП најавува насилна кампања на Коалицијата Сонце

ПРЕС КОНФЕРЕНЦИЈА 13.05.2008

ДАЛИ ЛДП НАЈАВУВА НАСИЛНА КАМПАЊА НА КОАЛИЦИЈАТА СОНЦЕ?

 

 

 

 

 

ДОМ и коалицијата „За подобра Македонија“ декларираа дека ќе водат позитивна предизборна кампања.

Повеќе...

Одбери јазик

mkendefrsqtrsr

Пребарување

Контакт

ДЕМОКРАТСКА ОБНОВА НА МАКЕДОНИЈА - ДОМ 

 ул. Никола Вапцаров 18/1 1000 Скопје, Република Македонија

Телефон 02/5112-900

Фах.        02/5112-900

e-mail: dommakedonija@yahoo.com

Претседателка: Лилјана Поповска  e-mail: liljana4@t-home.mk
тел: 02/5112-900 02/3224-150

Портпаролка: Маја Морачанин 

Социјални медиуми

Анкета