DOM zname

Централниот одбор на ДОМ на вчерашната седница донесе заклучок да организира хуманитарна помош за настраданите области од поплавите во Р. Србија и Р. Босна и Херцеговина.

Акцијата за собирање хуманитарна помош ќе трае до среда (21.05.2014). Сите заинтересирани можат да донираат во просториите на ДОМ (Центар, спроти поранешен Мекдоналдс).

Одбери јазик

mkendefrsqtrsr

Пребарување

Контакт

ДЕМОКРАТСКА ОБНОВА НА МАКЕДОНИЈА - ДОМ 

ул. Даме Груев бр.5, зграда 1, влез 2, кат Мезанин
1000 Скопје, Република Македонија

Телефон 02/5112-900

Фах.        02/5112-900

e-mail: dommakedonija@yahoo.com

Претседателка: Маја Морачанин  
e-mail: m.morachanin@yahoo.com
тел: 02/5112-900 02/3224-150 

Социјални медиуми

Анкета