Колумни

Насер Хот: Време идно - Извештај на Министерството за туризам на РМ за 2017

DOM zname

Ова е футуристичка приказна, но тоа што дејствието се случува по десет години од оваа 2008, не значи дека не е можна. Токму спротивното – многупати до сега се докажало дека визијата за утрешнината е силен мотиватор на дејствувањето денес.Значи, дејствието се случува 2018 година. Место на случувањето: Министерство за туризам на Република Македонија. Ова е извештајот на Министерството за претходната, 2017 година:-          -Република Македонија ја посетиле 6.000.000 посетители;

Повеќе...

Одбери јазик

mkendefrsqtrsr