Претседателката и пратеничка на ДОМ, Маја Морачанин во емисијата Вин Вин зборуваше за неопходноста од итно усвојување на Законот и избор на членови на Комисијата за спречување и заштита од дискриминација во транспарентна и инклузивна постапка.

Win Win Maja

 

Одбери јазик

mkendefrsqtrsrnl

Пребарување

Контакт

ДЕМОКРАТСКА ОБНОВА НА МАКЕДОНИЈА - ДОМ 

ул. Даме Груев бр.5, зграда 1, влез 2, кат Мезанин
1000 Скопје, Република Македонија

Телефон 02/5112-900

Фах.        02/5112-900

e-mail: dommakedonija@yahoo.com

Претседателка: Маја Морачанин  
e-mail: m.morachanin@yahoo.com
тел: 02/5112-900 02/3224-150 

Социјални медиуми

Анкета