13335635 10154051314986488 7831000623734443957 n

Младинската организација на ДОМ (МОДОМ) објавува повик за обука “Сексуална (Р)еволуција” организирана од страна на НВО “Сите различни,сите еднакви” од Србија, во партнерство со “Зелен прозор” – Хрватска, МОДОМ – Македонија, и “Зелена генерација” – Белорусија.

Проектот е поддржан од страна на Советот на Европа преку Европската младинска фондација.

Ако сте поддржувачи на зелената идеологија, ако сте учествувале на некој од нашите претходни “Green pass” настани или веќе сте се стекнале со основни вештини за обука и познавање на областа, ако сте во потрага по летна обука која ќе ви помогне да ги развиете своите вештини и да го подобрите вашето знаење за родовите прашања од зелена перспектива, тогаш одвојте од вашето време за да го прочитате овој повик и да дознаете повеќе за можностите за учество!

Обуката ќе се одржи од 28.07-02.08.2016.

Локација: Македонија

Рок за аплицирање: 03.06.2016

Како да аплицирате: http://adaenetwork.org/en/articles/sexual-revolution/

Одбери јазик

mkendefrsqtrsr

Пребарување

Контакт

ДЕМОКРАТСКА ОБНОВА НА МАКЕДОНИЈА - ДОМ 

ул. Даме Груев бр.5, зграда 1, влез 2, кат Мезанин
1000 Скопје, Република Македонија

Телефон 02/5112-900

Фах.        02/5112-900

e-mail: dommakedonija@yahoo.com

Претседателка: Маја Морачанин  
e-mail: m.morachanin@yahoo.com
тел: 02/5112-900 02/3224-150 

Социјални медиуми

Анкета