bojan deklaracija

Бојан Петровски член на претседателството на МОДОМ заедно со уште 22 претставници на политички подмладоци ја потпиша декларацијата за фер и демократски избори иницирана од Институтот Охрид.


Политичките подмладоци со потпишувањето на декларацијата се обврзаа дека ќе учествуваат во политичката кампања и изборниот процес, дека достоинствено ќе ги промовираат партиските програми и заложби, ќе покажат политичка култура и ќе ги почитуваат програмите на партиските опоненти. Потписниците исто така ќе го осудат секој чин на насилство и ќе се залагаат во ниту еден момент да не се посегне по инструменти на закана и заплашување кон своите политички неистомисленици.

Одбери јазик

mkendefrsqtrsr

Пребарување

Контакт

ДЕМОКРАТСКА ОБНОВА НА МАКЕДОНИЈА - ДОМ 

ул. Даме Груев бр.5, зграда 1, влез 2, кат Мезанин
1000 Скопје, Република Македонија

Телефон 02/5112-900

Фах.        02/5112-900

e-mail: dommakedonija@yahoo.com

Претседателка: Маја Морачанин  
e-mail: m.morachanin@yahoo.com
тел: 02/5112-900 02/3224-150 

Социјални медиуми

Анкета