Историјат

Форумот на жени на ДОМ е основан во 2006 година. Откако дотогашната претседателка на Форумот на жени на ДОМ Маја Морачанин, беше избрана за претседателка на политичката партија ДОМ, на последното Собрание на Форум на жени на ДОМ за претседателка на Форумот на жени на ДОМ е избрана дотогашната потпретседателка Силвана Кржовска.

Тела на Форумот на жени  на ДОМ

Претседателка: Силвана Кржовска

Потпретседателки: Нада Пешева и Марија Скуманова

Организациона Секретарка: Ивана Здравевска

 

Централен одбор на Форум на жени на ДОМ

Надзорен одбор на Форум на жени на ДОМ

Извршен одбор на Форум на жени на ДОМ

 

Одбери јазик

mkendefrsqtrsrnl

Пребарување

Контакт

ДЕМОКРАТСКА ОБНОВА НА МАКЕДОНИЈА - ДОМ 

ул. Даме Груев бр.5, зграда 1, влез 2, кат Мезанин
1000 Скопје, Република Македонија

Телефон 02/5112-900

Фах.        02/5112-900

e-mail: dommakedonija@yahoo.com

Претседателка: Маја Морачанин  
e-mail: m.morachanin@yahoo.com
тел: 02/5112-900 02/3224-150 

Социјални медиуми

Анкета