Форумот на жени на ДОМ се вклучи во крводарителската акција организирана од Домот на хуманитарни организации Даре Џамбаз во Скопје.
Во овие тешки времиња на Ковид-19 пандемија, дарувајќи крв придонесуваме во спасување човечки животи. Ги повикуваме граѓаните да се приклучат на акцијата. Заедно, сплотени во хуманост и солидарност да ги надминеме сите предизвици!

f na z

 

Одбери јазик

mkendefrsqtrsrnl

Пребарување

Контакт

ДЕМОКРАТСКА ОБНОВА НА МАКЕДОНИЈА - ДОМ 

ул. Даме Груев бр.5, зграда 1, влез 2, кат Мезанин
1000 Скопје, Република Македонија

Телефон 02/5112-900

Фах.        02/5112-900

e-mail: dommakedonija@yahoo.com

Претседателка: Маја Морачанин  
e-mail: m.morachanin@yahoo.com
тел: 02/5112-900 02/3224-150 

Социјални медиуми

Анкета